Предпразнична работилничка за деца и татковци в школа „Кандилце”

11.03.2023 г.
източник: decorexpro.com
Автор: Архангел.бг

След временно прекъсване през зимния период, заниманията на енорийската детска школа „Кандилце” се възобновяват. Повод е наближаващият празник – Благовещение, и намерението на децата и ръководителите на школата да подготвят изненада за жените в енорията.

За целта утре, 12 март, след Литургията в двата храма, в учебната зала на Духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил” отваря врати работилничката на школа „Кандилце”. Поканени са всички желаещи – деца и татковци, да се включат в изработването на изненада за дамите от нашата енория. Начало – 11:15 ч.

А ето и оригиналния текст на поканата:

За празника на мама
събираме във храма
татковци, готови да помогнат
,
жените енорийски те да трогнат.
На децата да помагат
,
старание да влагат.

И с детските ръчички
да зарадваме ний всички.

Заповядайте!

Още от Събития

Тодорова събота

22.03.2024 г. | протойерей Михаил Манев | Събития

Тодорова събота не е Тодоров ден. Тодоров ден се празнува на 17 февруари. Тодорова събота е, за да ни напомня, че Христос е жив. Че светиите са живи и ни помагат в нашия живот, стига да пожелаем да ги чуем. Стига да пожелаем да ги призовем да дойдат, и да не се усъмним, че е възможно...

Сбогувахме се с Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит

16.03.2024 г. | Събития

"Със съкрушени сърца, с голяма болка и дълбока скръб и тъга, но и с неизменна вяра и упование в нашия Господ Иисус Христос и даруваното ни от Него спасение, изпращаме днес, в последния му земен път, Светейшия наш отец и патриарх Неофит..."

Заупокойна молитва за Левски и загиналите за свободата на България

19.02.2024 г. | Архангел.бг | Събития

На 18 февруари храм „Св. Архангел Михаил”, Варна, беше домакин на инициативата „Разкажи ми за Дякон Левски”. Беше отслужена заупокойна молитва за загиналите за свободата на България, а в залата на втория етаж беше представена беседа за Васил Левски...

Какво се случва в центъра