Реалистични граници: привилегированост, превъзходство

03.08.2021 г.
източник: vip-divan.su
Автор: Архангел.бг

Продължават срещите на живо по програмата„Съпричастност”в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” Варна. Предстои петият тренинг от поредицата „Житейските капани на нашите страхове”. По време на срещата ще се обърне внимание на комплекса за привилегированост и превъзходство.

Как се стига от страха до гордостта? Колко може да е уязвим човек, когато прибягва към „защитното” поведение на самовъзвеличаването! Колко можем да бъдем заслепени от страховете си, че дори да не съзнаваме напълно как сме влезли в капана на превъзходството и привилегироваността? Какво преживяваме и какво причиняваме на себе си и на хората около нас? Какво може да ни накара да се откажем от превъзходството над другите, и как да отхвърлим страховете, които разрушават отношенията и живота ни?

Ако темата ви интересува и търсите отговори на тези въпроси, заповядайте в петък (6 август) от 18.30 ч. в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” Варна. Водещ на тренинга ще бъде Емилия Бойчева.

Препоръчваме да потвърдите участие в тренинга и да изгледате прикачения видеофайл от Ютуб канала Архангел.бг Варна, за да се подготвите за срещата:

Още по темата
Още от Събития

Младежки форум – Каварна 2022

25.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

От 2 до 4 септември в гр. Каварна ще се проведе поредният модул от Летния младежки форум-2022, организиран от „Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” - Варна. Тема на форума - Основите на нашата вяра...

Изложба „Светите икони” се открива в „Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” - Варна

12.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

В навечерието на Успение Богородично с благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан се открива иконографска изложба под надслов „Светите икони”. Със свои творби участват съвременни иконографи от Варненска и Великопреславска епархия...

Да възпеем Майката на света

01.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

Тези думи чуваме в Молебния канон на Пресвета Богородица, с който Църквата ще възпява Божията Майка през започващия пост. Каним всички да се присъединят към това умилително молитвено последование. (График на богослуженията)

Какво се случва в центъра