Автономност: зависимост; уязвимост

12.08.2021 г.
снимка: arhangel.bg
Автор: Архангел.бг

Шестият тренинг от поредицата „Житейските капани на нашите страхове” по програмата„Съпричастност” ще обърне внимание на страховете от зависимост и уязвимост, които се появяват в резултат на незадоволената нужда от автономност в ранните години на нашето израстване. Той ще се проведе в петък (13 август) от 18.30 ч.в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” Варна. Водещ на тренинга ще бъде Милена Петрова.

Какъв е произходът на тези страхове и как се проявяват в живота ни? Конкретно ще се обърне внимание на опасните сигнали за зависимост и уязвимост в партньорските отношения и ще се дадат и насоки как да се променим и да излезем от капана на тези страхове?

Ако желаете, може да потвърдите участие в тренинга и да изгледате прикачения видеофайл от Ютуб канала Архангел.бг Варна, за да се подготвите за срещата – така ще остане повече време за практически занимания:

Още от Събития

Заупокойна молитва за Левски и загиналите за свободата на България

19.02.2024 г. | Архангел.бг | Събития

На 18 февруари храм „Св. Архангел Михаил”, Варна, беше домакин на инициативата „Разкажи ми за Дякон Левски”. Беше отслужена заупокойна молитва за загиналите за свободата на България, а в залата на втория етаж беше представена беседа за Васил Левски...

Девет години от упокоението в Господа на отец Георги от Жегларци

12.02.2024 г. | Десислава Неделчева | Събития

Веднъж отидохме при отец Георги в Жегларци... Извинихме се, че му прекъсваме работата, че сме дошли по никое време, а той, зарадван, ни подкани да влезем в къщата. После, като насядахме около него, каза: „Вие не сте дошли сами, Христос ви е довел тук.”

Андреевски четения - 2018 (+Видео)

30.11.2023 г. | Архангел.бг | Събития

Запис от първото издание на Андреевските четения, провели се в навечерието на празника на светия апостол на 29 ноември 2018 г. в гр. Варна.

Какво се случва в центъра