Автономност: зависимост; уязвимост

12.08.2021 г.
снимка: arhangel.bg
Автор: Архангел.бг

Шестият тренинг от поредицата „Житейските капани на нашите страхове” по програмата„Съпричастност” ще обърне внимание на страховете от зависимост и уязвимост, които се появяват в резултат на незадоволената нужда от автономност в ранните години на нашето израстване. Той ще се проведе в петък (13 август) от 18.30 ч.в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” Варна. Водещ на тренинга ще бъде Милена Петрова.

Какъв е произходът на тези страхове и как се проявяват в живота ни? Конкретно ще се обърне внимание на опасните сигнали за зависимост и уязвимост в партньорските отношения и ще се дадат и насоки как да се променим и да излезем от капана на тези страхове?

Ако желаете, може да потвърдите участие в тренинга и да изгледате прикачения видеофайл от Ютуб канала Архангел.бг Варна, за да се подготвите за срещата – така ще остане повече време за практически занимания:

Още от Събития

Младежки форум – Каварна 2022

25.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

От 2 до 4 септември в гр. Каварна ще се проведе поредният модул от Летния младежки форум-2022, организиран от „Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” - Варна. Тема на форума - Основите на нашата вяра...

Изложба „Светите икони” се открива в „Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” - Варна

12.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

В навечерието на Успение Богородично с благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан се открива иконографска изложба под надслов „Светите икони”. Със свои творби участват съвременни иконографи от Варненска и Великопреславска епархия...

Да възпеем Майката на света

01.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

Тези думи чуваме в Молебния канон на Пресвета Богородица, с който Църквата ще възпява Божията Майка през започващия пост. Каним всички да се присъединят към това умилително молитвено последование. (График на богослуженията)

Какво се случва в центъра