Автономност: зависимост; уязвимост

12.08.2021 г.
снимка: arhangel.bg
Автор: Архангел.бг

Шестият тренинг от поредицата „Житейските капани на нашите страхове” по програмата„Съпричастност” ще обърне внимание на страховете от зависимост и уязвимост, които се появяват в резултат на незадоволената нужда от автономност в ранните години на нашето израстване. Той ще се проведе в петък (13 август) от 18.30 ч.в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” Варна. Водещ на тренинга ще бъде Милена Петрова.

Какъв е произходът на тези страхове и как се проявяват в живота ни? Конкретно ще се обърне внимание на опасните сигнали за зависимост и уязвимост в партньорските отношения и ще се дадат и насоки как да се променим и да излезем от капана на тези страхове?

Ако желаете, може да потвърдите участие в тренинга и да изгледате прикачения видеофайл от Ютуб канала Архангел.бг Варна, за да се подготвите за срещата – така ще остане повече време за практически занимания:

Още от Събития

Храмов празник на Морски храм „Св. Николай Чудотворец”

03.12.2021 г. | Архангел.бг | Събития

Наближава празникът на храм „Св. Николай Чудотворец”. Да го отбележим с празнична вечерня и акатист към светителя на 5 декември, а в самия ден с Архиерейска света Литургия и военноморски ритуал с водосвет и молебен.

Архангеловден - 2021

09.11.2021 г. | Архангел.бг | Събития

Не знаем , дали е имало конкретен повод, българите във Варна да изберат за патрон на своя храм архистратиг Михаил, предводителя на безплътните ангелски сили, но може да предположим, че са търсили в негово лице силен пример за отстояване на правдата и вярата в Бога.

Храмов празник на храм „Св. Архангел Михаил” Варна

05.11.2021 г. | Архангел.бг | Събития

8 ноември - храмов празник на първата българска църква във Варна - „Св. Архангел Михаил”, открита през 1865 г. в сградата на българското училище в града...

Какво се случва в центъра