Базисна сигурност: изоставяне; недоверие и злоупотреба

22.07.2021 г.
източник: pixy.org
Автор: Архангел.бг

Третата среща на живо по програмата „Съпричастност” ще бъде в петък (23 юли)от 18.30 ч.в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” Варна. Този път в поредицата „Житейските капани на нашите страхове” ще се говори за страховете, които се появяват в резултат на незадоволената нужда от базисна сигурност – страхът от изоставяне и страхът от злоупотреба. Водещ на тренинга ще бъде Милена Петрова.

Какъв е произходът на тези страхове и как се проявяват в партньорските отношения? Конкретно ще се обърне внимание на опасните сигнали в партньорските отношения, които сочат, че сме в капана на тези страхове. Разбира се, ще се дадат и насоки как да се променим?

Ако желаете, може да потвърдите участие в тренинга ТУК и да изгледате прикачения видеофайл в Ютуб канала Архангел.бг Варна, за да се подготвите за срещата. Така ще остане повече време за практически занимания. Молим да отбележите в препратката към събитието "Ще присъствам" само ако сте сигурни, че наистина ще присъствате. Това ще ни помогне в подготовката за срещата.

Още по темата
Още от Събития

Младежки форум – Каварна 2022

25.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

От 2 до 4 септември в гр. Каварна ще се проведе поредният модул от Летния младежки форум-2022, организиран от „Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” - Варна. Тема на форума - Основите на нашата вяра...

Изложба „Светите икони” се открива в „Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” - Варна

12.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

В навечерието на Успение Богородично с благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан се открива иконографска изложба под надслов „Светите икони”. Със свои творби участват съвременни иконографи от Варненска и Великопреславска епархия...

Да възпеем Майката на света

01.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

Тези думи чуваме в Молебния канон на Пресвета Богородица, с който Църквата ще възпява Божията Майка през започващия пост. Каним всички да се присъединят към това умилително молитвено последование. (График на богослуженията)

Какво се случва в центъра