Базисна сигурност: изоставяне; недоверие и злоупотреба

22.07.2021 г.
източник: pixy.org
Автор: Архангел.бг

Третата среща на живо по програмата „Съпричастност” ще бъде в петък (23 юли)от 18.30 ч.в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” Варна. Този път в поредицата „Житейските капани на нашите страхове” ще се говори за страховете, които се появяват в резултат на незадоволената нужда от базисна сигурност – страхът от изоставяне и страхът от злоупотреба. Водещ на тренинга ще бъде Милена Петрова.

Какъв е произходът на тези страхове и как се проявяват в партньорските отношения? Конкретно ще се обърне внимание на опасните сигнали в партньорските отношения, които сочат, че сме в капана на тези страхове. Разбира се, ще се дадат и насоки как да се променим?

Ако желаете, може да потвърдите участие в тренинга ТУК и да изгледате прикачения видеофайл в Ютуб канала Архангел.бг Варна, за да се подготвите за срещата. Така ще остане повече време за практически занимания. Молим да отбележите в препратката към събитието "Ще присъствам" само ако сте сигурни, че наистина ще присъствате. Това ще ни помогне в подготовката за срещата.

Още по темата
Още от Събития

Тодорова събота

22.03.2024 г. | протойерей Михаил Манев | Събития

Тодорова събота не е Тодоров ден. Тодоров ден се празнува на 17 февруари. Тодорова събота е, за да ни напомня, че Христос е жив. Че светиите са живи и ни помагат в нашия живот, стига да пожелаем да ги чуем. Стига да пожелаем да ги призовем да дойдат, и да не се усъмним, че е възможно...

Сбогувахме се с Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит

16.03.2024 г. | Събития

"Със съкрушени сърца, с голяма болка и дълбока скръб и тъга, но и с неизменна вяра и упование в нашия Господ Иисус Христос и даруваното ни от Него спасение, изпращаме днес, в последния му земен път, Светейшия наш отец и патриарх Неофит..."

Заупокойна молитва за Левски и загиналите за свободата на България

19.02.2024 г. | Архангел.бг | Събития

На 18 февруари храм „Св. Архангел Михаил”, Варна, беше домакин на инициативата „Разкажи ми за Дякон Левски”. Беше отслужена заупокойна молитва за загиналите за свободата на България, а в залата на втория етаж беше представена беседа за Васил Левски...

Какво се случва в центъра