Базисна сигурност: изоставяне; недоверие и злоупотреба

22.07.2021 г.
източник: pixy.org
Автор: Архангел.бг

Третата среща на живо по програмата „Съпричастност” ще бъде в петък (23 юли)от 18.30 ч.в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” Варна. Този път в поредицата „Житейските капани на нашите страхове” ще се говори за страховете, които се появяват в резултат на незадоволената нужда от базисна сигурност – страхът от изоставяне и страхът от злоупотреба. Водещ на тренинга ще бъде Милена Петрова.

Какъв е произходът на тези страхове и как се проявяват в партньорските отношения? Конкретно ще се обърне внимание на опасните сигнали в партньорските отношения, които сочат, че сме в капана на тези страхове. Разбира се, ще се дадат и насоки как да се променим?

Ако желаете, може да потвърдите участие в тренинга ТУК и да изгледате прикачения видеофайл в Ютуб канала Архангел.бг Варна, за да се подготвите за срещата. Така ще остане повече време за практически занимания. Молим да отбележите в препратката към събитието "Ще присъствам" само ако сте сигурни, че наистина ще присъствате. Това ще ни помогне в подготовката за срещата.

Още по темата
Още от Събития

Храмов празник на Морски храм „Св. Николай Чудотворец”

03.12.2021 г. | Архангел.бг | Събития

Наближава празникът на храм „Св. Николай Чудотворец”. Да го отбележим с празнична вечерня и акатист към светителя на 5 декември, а в самия ден с Архиерейска света Литургия и военноморски ритуал с водосвет и молебен.

Архангеловден - 2021

09.11.2021 г. | Архангел.бг | Събития

Не знаем , дали е имало конкретен повод, българите във Варна да изберат за патрон на своя храм архистратиг Михаил, предводителя на безплътните ангелски сили, но може да предположим, че са търсили в негово лице силен пример за отстояване на правдата и вярата в Бога.

Храмов празник на храм „Св. Архангел Михаил” Варна

05.11.2021 г. | Архангел.бг | Събития

8 ноември - храмов празник на първата българска църква във Варна - „Св. Архангел Михаил”, открита през 1865 г. в сградата на българското училище в града...

Какво се случва в центъра