Да се помолим за нашия брат Николай

02.03.2015 г.
Автор: Архангел.бг

Приятели, дойде голямо изпитание за енорията на храм „Св. Николай”. Божият раб Николай, иподякон в същия храм, баща на близначките Саша и Яна и съпруг на Калина, е в много тежко състояние. Пострадал е при трудова злополука, далече от България. В момента е в болница в Маями с 2-ра степен изгаряния на кожата.

Нека всички да се помолим във вечерната си молитва за Николай и за неговото семейство Бог да ги укрепи и изцели. Да бъдем заедно в този тежък момент, защото един от нас се нуждае от подкрепа!

 

Още от Коментар

Посрещане на иконата на Пресвета Богородица „Скоропослушница” в храма „Св. Архангел Михаил” - Варна (СНИМКИ)

02.05.2024 г. | Архангел.бг | Коментар

На 1 май в храм „Св. Архангел Михаил” - Варна, беше посрещната иконата на Пресвета Богородица „Скоропослушница” – копие на чудотворната икона в манастира Дохиар на Атон.

Библейски мотиви в богослужението в първите дни на Страстната седмица

29.04.2024 г. | Архангел.бг | Коментар

Над кои теми Църквата ни предлага да се замислим в богослужението през първите дни на Страстната седмица? Време за размисъл, но и за отговор на един важен въпрос: как се променям аз, знаейки, че за мене е дал живота Си Христос?

Алтернатива - април, 2024

05.04.2024 г. | Архангел.бг | Коментар

В навечерието на Неделя Кръстопоклонна в броя са включени статии, които помагат да осмислим своя път през Великия пост и да разберем защо именно на Кръста е посветена Третата седмица от него...

Какво се случва в центъра

Вход Господен в Йерусалим

Предпразници на Възкресението