Духовно просветен център

Страхът и душата

16.09.2021 г.
източник: psy-a.com
Автор: Архангел.бг

Преди да завършат двата модула в програмата „Съпричастност” тази година – за страстите и за страховете, поради които попадаме в различни житейски капани и губим радостта от общението с ближните и с Бога – предлагаме още една тема от срещите на живо в Духовно-просветния център. Темата е: Страхът и душата, а водещ ще бъде нашият сътрудник Борислав Аврамов.

Тъй като темата възникна допълнително, към нея няма подготвено предварително видео, затова очакваме с интерес предстоящата беседа. Ако темата ви интересува и имате въпроси, заповядайте в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” - Варна на 17 септември (петък) от 18.30 ч.

Още по темата
Още от Събития

„Православието в Добруджа” - първи национален фотоконкурс

04.10.2021 г. | Архангел.бг | Събития

Фотоконкурсът има за цел да представи разнообразието и красотата на Православието в цяла Добруджа, както и да увеличи познанието за Православието като цяло, живота и делото на свещениците, монасите и миряните в енориите в Добруджанския край. Краен срок - 8 декември

Как да излезем от собствените си капани?

23.09.2021 г. | Архангел.бг | Събития

Приключва първият модул от програмата „Съпричастност” тази година – „Житейските капани на нашите страхове”. Водещи ще бъдат психолозите Милена Петрова и Емилия Бойчева, а темата на последната среща с тях е: „Как да излезем от собствените си капани?”

Страхът като постоянен спътник на човешката природа. Страх и дръзновение

09.09.2021 г. | Архангел.бг | Събития

Срещите по програмата „Съпричастност - въпроси и отговори. Пастирска грижа” продължават с модула, в който говорим за духовните капани, в които попадаме, когато множеството наши страхове се превърнат в страсти. Водещ – отец Василий Шаган.

Какво се случва в центъра

Любов и брак

Женските избори