Предпразнична работилничка за деца и татковци в школа „Кандилце”

11.03.2023 г.
източник: decorexpro.com
Автор: Архангел.бг

След временно прекъсване през зимния период, заниманията на енорийската детска школа „Кандилце” се възобновяват. Повод е наближаващият празник – Благовещение, и намерението на децата и ръководителите на школата да подготвят изненада за жените в енорията.

За целта утре, 12 март, след Литургията в двата храма, в учебната зала на Духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил” отваря врати работилничката на школа „Кандилце”. Поканени са всички желаещи – деца и татковци, да се включат в изработването на изненада за дамите от нашата енория. Начало – 11:15 ч.

А ето и оригиналния текст на поканата:

За празника на мама
събираме във храма
татковци, готови да помогнат
,
жените енорийски те да трогнат.
На децата да помагат
,
старание да влагат.

И с детските ръчички
да зарадваме ний всички.

Заповядайте!

Още от Събития

Заупокойна молитва за Левски и загиналите за свободата на България

19.02.2024 г. | Архангел.бг | Събития

На 18 февруари храм „Св. Архангел Михаил”, Варна, беше домакин на инициативата „Разкажи ми за Дякон Левски”. Беше отслужена заупокойна молитва за загиналите за свободата на България, а в залата на втория етаж беше представена беседа за Васил Левски...

Девет години от упокоението в Господа на отец Георги от Жегларци

12.02.2024 г. | Десислава Неделчева | Събития

Веднъж отидохме при отец Георги в Жегларци... Извинихме се, че му прекъсваме работата, че сме дошли по никое време, а той, зарадван, ни подкани да влезем в къщата. После, като насядахме около него, каза: „Вие не сте дошли сами, Христос ви е довел тук.”

Андреевски четения - 2018 (+Видео)

30.11.2023 г. | Архангел.бг | Събития

Запис от първото издание на Андреевските четения, провели се в навечерието на празника на светия апостол на 29 ноември 2018 г. в гр. Варна.

Какво се случва в центъра