Как да улавяме неповторимите мигове в живота - мастър клас „Вяра и семейство”

06.11.2022 г.
Автор: Mария Тодорова

На 29 октомври в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” стартира мастър клас по фотография, на който се събраха млади хора, желаещи да изучат техниката на качествените и съдържателни фотографии – как правилно да улавят и запечатат прекрасните моменти от живота.

Добрата фотография не се дължи само на знания за диафрагма, скорост, оптика на обектива, пиксели, матрици и карти памет или редактори на изображения. Качествената фотография е следствие от опит, изследване, изразяване и общуване. Младите фотографи ще се учат как да запечатат това, което остава незабелязано, и да го покажат на останалите.

След встъпителните и окуражителни думи на иконом Василий Шаган, младежите пристъпиха към началото на първия важен урок, като се запознаха с устройството на камерата.

Началото е поставено. Очакват ни много интересни и вълнуващи моменти по пътя към знанието и уменията да улавяме неповторимите мигове в живота!

Източник: Вярата на фокус

Още по темата
Още от Коментар

Алтернатива - януари, 2024

02.01.2024 г. | Архангел.бг | Коментар

Излезе от печат първият брой (290) на сп. „Алтернатива” за 2024 г. Новата година започва с един от големите Господски празници – Кръщение Господне, или по-известен като Богоявление. Това е един добър повод да се замислим и за нашето лично кръщение...

Алтернатива - ноември, 2023

04.11.2023 г. | Архангел.бг | Коментар

Излезе от печат ноемврийският брой на сп. „Алтернатива”. Празникът Въведение Богородично, честван у нас и като ден на християнското семейство и младеж, задава темата в изданието този месец Има ли място за Христос в семейството днес?

Елици во Христа крестистеся, во Христа облекостеся!

26.10.2023 г. | Архангел.бг | Коментар

На 25 октомври, малко преди вечернята за празника на св. Димитър Солунски Чудотворец, Бог ни „дари велика радост”, както се пее в тропара на светеца. Петър – едно от момчетата в младежката група на Духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил”, прие свето Кръщение.

Какво се случва в центъра