Църковни песнопения ще звучат на Преглед на хоровата песен за Рождество Христово

14.12.2018 г.
Автор: Архангел.бг

Хорът за източно църковно пеене при храм „Св. Николай Чудотворец” и храм „Св. Архангел Михаил” с ръководител Мартин Димитров ще вземе участие в прегледа на хоровата песен, посветен на Рождество Христово. Това ще се случи на 15 декември (събота) от 14.00 ч. в Пленарната зала на Община Варна.

Прегледът се провежда за шестнадесети път в града ни. В него ще се включат хорове от основни, средни училища и читалища във Варна.
Входът е свободен.

Още от Събития

Храмов празник на Морски храм „Св. Николай Чудотворец”

04.12.2018 г. | Архангел.бг | Събития

Наближава празникът на храм „Св. Николай Чудотворец”. Да го отбележим с празнична вечерня и акатист към светителя на 5 декември, а в самия ден да споделим радостта си в Архиерейската света Литургия. (програма)

С Андреевски четения и св. Литургия почитаме апостолското начало на Църквата във Варна

27.11.2018 г. | Архангел.бг | Събития

В памет на основателят на Църквата във Варна – св. апостол Андрей, Варненска и Великопреславска св. Митрополия организира Андреевски четения на 29 ноември 2018 г. от 18.00 часа в Юнашкия салон.

„Началото е край” – премиера във Варна

22.11.2018 г. | Архангел.бг | Събития

Документален филм на БНТ 2/ТЦ Благоевград разказва историята на четирима младежи, борещи се със зависимостта от наркотиците в Православния център за духовно обгрижване на наркозависими „Св. княз Боян Енравота”...

Какво се случва в центъра