Духовно просветен център

Летният младежки форум се отлага

29.06.2020 г.
Автор: Архангел.бг

Тази година планувахме, Летният младежки форум да се проведе от 30 юни до 5 юли с участието на 35 младежи от Варна и София. Програмата на форума предвиждаше пътуване до гр. Каварна, н. Калиакра и гр. Балчик, старите столици Плиска и Велики Преслав и Поморийския манастир „Св. Георги”, в рамките на което младежите да се запознаят с историята на Църквата по нашите земи от 5 век до днес.

За съжаление нашите планове не могат да бъдат осъществени, след като беше удължен срокът на извънредната обстановка и на съответните изисквания и разпоредби, наложени съобразно епидемиологичната обстановка в страната. Затова Летният младежки форум за момента се отлага и с Божията помощ ще го осъществим по-късно до края на лятото. Допълнително ще ви информираме.

Още от Какво се случва в центъра

Беседи за православната вяра

08.07.2020 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Вечерните беседи за православната вяра в Духовно-просветния център продължават. Следващата е в четвъртък, 9 юли, от 18 ч. на тема: Връзката между св. Кръст и тайнствата на Църквата . Заповядайте!

Алтернатива, юли 2020

04.07.2020 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Излезе от печат новият брой на „Алтернатива”. През юли основната тема в статиите е Божият мир. Той е по-различен от онзи мир, от който се интересува днес светът. Не е чудно, че вече сме изгубили усещането за мир...

Започнаха летните дейности в Духовно-просветния център

23.06.2020 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

С настъпването на летния сезон стартираха летните дейности в Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил”, Варна. Днес започнаха летните посещения на организирани ученически групи...

Какво се случва в центъра

Моята история

"Господи, аз бях до тук!"

Любов и брак

Женските избори