Духовно просветен център

Енорийската детска школа отново отваря врати

02.10.2020 г.
Автор: Архангел.бг

На 4 октомври се открива учебната година в Енорийската детска школа „Кандилце”. Това ще се случи на двора на храм „Св. Архангел Михаил” от 11 ч., след неделната св. Литургия. Ще започнем с молитва, а след това за участниците в школата отец Василий е подготвил кратък открит урок.

Празникът ще продължи с поздравления за децата, които са били рожденици през ваканцията. През това време, на родителска среща, учителите на школата ще представят начина, по който ще се случват заниманията през предстоящата година.

На добър час!

Още по темата
Още от Събития

Социалната изолация – въпроси и отговори

21.10.2020 г. | Архангел.бг | Събития

Беседа по програмата „Подкрепа на семейството” с участието на доц. Бойчо Бойчев, философ, Милена Петрова, психолог, презвитера Ивелина Стоева, учител. Срещата ще се проведе на 23 октомври и ще бъде излъчвана в реално време във Фейсбук...

Нощ на литературата - 2020 във Варна

04.10.2020 г. | Архангел.бг | Събития

На 7 октомври Духовно-просветният център ще бъде едно от пространствата в Нощта на литературата във Варна. На ул. „27 юли“ № 9 ще бъде разположено Читателско гнездо на Северна Македония. Избраният откъс е от романа „Излязох” на отец Пимен, Митрополит на Европейската епархия на МПЦ.

На добър час!

15.09.2020 г. | Архангел.бг | Събития

Първият учебен ден дойде и на двора на Първото българско училище във Варна. Съпричастни на своя празник ни направиха IV-е клас от СУ „Св. Климент Охридски”. Успех деца – плодотворна да е новата година! Бог да закриля и окрилява вас и вашите учители!

Какво се случва в центъра