Един разговор в навечерието на празника

27.10.2018 г.
Автор: Архангел.бг

На 30 октомври от 18.30 ч., в навечерието на Деня на народните будители, заповядайте в Духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил”. Ще станете свидетели на един диалог за нашето общество и за нашите ценности. Какви са тези ценности? Запълват ли със смисъл живота ни? Своите възгледи за вярата, за Бога, за семейството, за смисъла на живота, за бъдещето и младите ще споделят участниците в диалога:

Калин Руменов – репортер и редактор в Дарик радио Варна, завършил Първа езикова гимназия във Варна и журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”, получил наградата „Черноризец Храбър” в категорията „Млад журналист” през 2008 г.,
и
Благой Бойчев – актьор и режисьор, завършил НАТФИЗ през 2009 г. в класа на проф. Пламен Марков, а през 2016 – магистратура по философия в СУ „Св. Климент Охридски”, един от създателите и реализаторите на Реплика – социален театър за свободна публика.

Още от Какво се случва в центъра

Първи брой на сп. „Алтернатива” за 2019 г.

18.01.2019 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Какво ни пречи да пуснем Бога в живота си и защо смятаме, че това би довело да загуба на личната ни свобода?! И ако всяка нова година си пожелаваме нещо да се промени, да е по-добра от старата, не е ли логично да променим и своята гледна точка, и пътя, по който сме вървели досега?

Какво мислят младите. Ораторски форум - 2018 (2)

31.12.2018 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Отглас от втория финал на Младежкия ораторски форум (с видеозапис на четири от речите). Финал и на проектите за тази година в Духовно-просветния център. С пожелание за нови срещи с младите хора през 2019-та.

Коледарско благовестие, или как се прави предложение за брак

28.12.2018 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

И тази година в Духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил” се събра коледарска дружина, да разнесе благата вест за раждането на Спасителя Христос. Но и още нещо изпълни с радост сърцата на енорията...

Какво се случва в центъра