Как да излезем от собствените си капани?

23.09.2021 г.
източник: godarke.com
Автор: Архангел.бг

Програмата „Съпричастност – въпроси и отговори. Пастирска грижа” е към края си. Миналия петък говорихме по темата „Страхът и душата” с Борислав Аврамов и стана ясно, че отдалечаването от Бога, загубването на връзката на човека със своя дух и свеждането на човешкото естество до душа и тяло, не води до здрава личност, а увеличава страховете и несигурността му. На 24 септември (петък) от 18.30 ч. в Духовно-просветния център ще приключи първият модул от програмата тази година – „Житейските капани на нашите страхове”. Водещи ще бъдат психолозите Милена Петрова и Емилия Бойчева, а темата на последната среща с тях е: Как да излезем от собствените си капани?

Ще стане дума за това, колко е важно да осъзнаем страха и как той действа и вреди на нашите отношения, колко е важно да признаем пред себе си този страх и какви стъпки да предприемем, за да го надмогнем, и разбира се, какви пречки са възможни по този път и колко е важно постоянсттвото, за да се справим.

Ако темата ви интересува и търсите отговори на този въпрос, заповядайте. Препоръчваме предварително да изгледате прикачения тук видеофайл от Ютуб канала Архангел.бг Варна, за да се подготвите за срещата: 

Още по темата
Още от Събития

Младежки форум – Каварна 2022

25.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

От 2 до 4 септември в гр. Каварна ще се проведе поредният модул от Летния младежки форум-2022, организиран от „Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” - Варна. Тема на форума - Основите на нашата вяра...

Изложба „Светите икони” се открива в „Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” - Варна

12.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

В навечерието на Успение Богородично с благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан се открива иконографска изложба под надслов „Светите икони”. Със свои творби участват съвременни иконографи от Варненска и Великопреславска епархия...

Да възпеем Майката на света

01.08.2022 г. | Архангел.бг | Събития

Тези думи чуваме в Молебния канон на Пресвета Богородица, с който Църквата ще възпява Божията Майка през започващия пост. Каним всички да се присъединят към това умилително молитвено последование. (График на богослуженията)

Какво се случва в центъра