Как да излезем от собствените си капани?

23.09.2021 г.
източник: godarke.com
Автор: Архангел.бг

Програмата „Съпричастност – въпроси и отговори. Пастирска грижа” е към края си. Миналия петък говорихме по темата „Страхът и душата” с Борислав Аврамов и стана ясно, че отдалечаването от Бога, загубването на връзката на човека със своя дух и свеждането на човешкото естество до душа и тяло, не води до здрава личност, а увеличава страховете и несигурността му. На 24 септември (петък) от 18.30 ч. в Духовно-просветния център ще приключи първият модул от програмата тази година – „Житейските капани на нашите страхове”. Водещи ще бъдат психолозите Милена Петрова и Емилия Бойчева, а темата на последната среща с тях е: Как да излезем от собствените си капани?

Ще стане дума за това, колко е важно да осъзнаем страха и как той действа и вреди на нашите отношения, колко е важно да признаем пред себе си този страх и какви стъпки да предприемем, за да го надмогнем, и разбира се, какви пречки са възможни по този път и колко е важно постоянсттвото, за да се справим.

Ако темата ви интересува и търсите отговори на този въпрос, заповядайте. Препоръчваме предварително да изгледате прикачения тук видеофайл от Ютуб канала Архангел.бг Варна, за да се подготвите за срещата: 

Още по темата
Още от Събития

Храмов празник на Морски храм „Св. Николай Чудотворец”

03.12.2021 г. | Архангел.бг | Събития

Наближава празникът на храм „Св. Николай Чудотворец”. Да го отбележим с празнична вечерня и акатист към светителя на 5 декември, а в самия ден с Архиерейска света Литургия и военноморски ритуал с водосвет и молебен.

Архангеловден - 2021

09.11.2021 г. | Архангел.бг | Събития

Не знаем , дали е имало конкретен повод, българите във Варна да изберат за патрон на своя храм архистратиг Михаил, предводителя на безплътните ангелски сили, но може да предположим, че са търсили в негово лице силен пример за отстояване на правдата и вярата в Бога.

Храмов празник на храм „Св. Архангел Михаил” Варна

05.11.2021 г. | Архангел.бг | Събития

8 ноември - храмов празник на първата българска църква във Варна - „Св. Архангел Михаил”, открита през 1865 г. в сградата на българското училище в града...

Какво се случва в центъра