Как да излезем от собствените си капани?

23.09.2021 г.
източник: godarke.com
Автор: Архангел.бг

Програмата „Съпричастност – въпроси и отговори. Пастирска грижа” е към края си. Миналия петък говорихме по темата „Страхът и душата” с Борислав Аврамов и стана ясно, че отдалечаването от Бога, загубването на връзката на човека със своя дух и свеждането на човешкото естество до душа и тяло, не води до здрава личност, а увеличава страховете и несигурността му. На 24 септември (петък) от 18.30 ч. в Духовно-просветния център ще приключи първият модул от програмата тази година – „Житейските капани на нашите страхове”. Водещи ще бъдат психолозите Милена Петрова и Емилия Бойчева, а темата на последната среща с тях е: Как да излезем от собствените си капани?

Ще стане дума за това, колко е важно да осъзнаем страха и как той действа и вреди на нашите отношения, колко е важно да признаем пред себе си този страх и какви стъпки да предприемем, за да го надмогнем, и разбира се, какви пречки са възможни по този път и колко е важно постоянсттвото, за да се справим.

Ако темата ви интересува и търсите отговори на този въпрос, заповядайте. Препоръчваме предварително да изгледате прикачения тук видеофайл от Ютуб канала Архангел.бг Варна, за да се подготвите за срещата: 

Още по темата
Още от Събития

Тодорова събота

22.03.2024 г. | протойерей Михаил Манев | Събития

Тодорова събота не е Тодоров ден. Тодоров ден се празнува на 17 февруари. Тодорова събота е, за да ни напомня, че Христос е жив. Че светиите са живи и ни помагат в нашия живот, стига да пожелаем да ги чуем. Стига да пожелаем да ги призовем да дойдат, и да не се усъмним, че е възможно...

Сбогувахме се с Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит

16.03.2024 г. | Събития

"Със съкрушени сърца, с голяма болка и дълбока скръб и тъга, но и с неизменна вяра и упование в нашия Господ Иисус Христос и даруваното ни от Него спасение, изпращаме днес, в последния му земен път, Светейшия наш отец и патриарх Неофит..."

Заупокойна молитва за Левски и загиналите за свободата на България

19.02.2024 г. | Архангел.бг | Събития

На 18 февруари храм „Св. Архангел Михаил”, Варна, беше домакин на инициативата „Разкажи ми за Дякон Левски”. Беше отслужена заупокойна молитва за загиналите за свободата на България, а в залата на втория етаж беше представена беседа за Васил Левски...

Какво се случва в центъра