Духовно просветен център

Енорийската детска школа отново отваря врати

02.10.2020 г.
Автор: Архангел.бг

На 4 октомври се открива учебната година в Енорийската детска школа „Кандилце”. Това ще се случи на двора на храм „Св. Архангел Михаил” от 11 ч., след неделната св. Литургия. Ще започнем с молитва, а след това за участниците в школата отец Василий е подготвил кратък открит урок.

Празникът ще продължи с поздравления за децата, които са били рожденици през ваканцията. През това време, на родителска среща, учителите на школата ще представят начина, по който ще се случват заниманията през предстоящата година.

На добър час!

Още по темата
Още от Събития

Шест години от упокоението в Господа на отец Георги от Жегларци

12.02.2021 г. | Десислава Неделчева | Събития

Веднъж отидохме при отец Георги в Жегларци... Извинихме се, че му прекъсваме работата, че сме дошли по никое време, а той, зарадван, ни подкани да влезем в къщата. После, като насядахме около него, каза: „Вие не сте дошли сами, Христос ви е довел тук.”

Храмов празник на Морски храм „Св. Николай Чудотворец”

03.12.2020 г. | Архангел.бг | Събития

Наближава празникът на храм „Св. Николай Чудотворец”. Да го отбележим с празнична вечерня и акатист към светителя на 5 декември, а в самия ден с Божествена света Литургия.

Храмов празник на храм „Св. Архангел Михаил” Варна

07.11.2020 г. | Архангел.бг | Събития

8 ноември - храмовия празник на първата българска църква във Варна - „Св. Архангел Михаил”, открита през 1865 година на първи етаж на българското училище в града...

Какво се случва в центъра