Доброволческа инициатива за облагородяване на пространството около аязмо „Св. св. Константин и Елена”

06.10.2021 г.
Автор: Архангел.бг

Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” и храм „Св. вмчк. Димитър”, кв. „Владислав Варненчик” организира на 9 октомври (събота) 2021 година, младежка доброволческа инициатива за почистване и облагородяване на пространството около аязмо „Св. св. Константин и Елена” в кв. „Владислав Варненчик”.

Целта на инициативата е да се довърши започнатото през м. май почистване на терена и доизграждане на ограда на пространството около параклиса. За доброволците е осигурен транспорт и средства за почистване.

Младежите, желаещи да се включат в инициативата, следва да се запишат на телефон: 052 614 691 или на електронния адрес: arhangel.bg@abv.bg. Тръгване в 9.00 ч. от Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил”, ул. „27 юли” № 9. 

Още по темата
Още от Какво се случва в центъра

Съпричастност - 2022. Как да обичаме себе си и ближния?

29.11.2022 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Общата тема в новото изданието на „Съпричастност” засяга основополагащо и жизнено важно умение – как да обичаме себе си, без да изпадаме в гордост, егоцентричност и самолюбие, които биха накърнили нашите отношения с ближните. Начало - 9 декември в 18.30 ч. Заповядайте!

Фотопътешествие до Двореца в Балчик

14.11.2022 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Младежи от майсторския клас по фотография „Вяра и семейство“, организиран от Духовно-просветния център, проведоха практически занимания в Двореца в Балчик - място, впечатляващо със своята красота, но също така и пазещо спомен за много исторически събития

Започна училищният кръг на Младежкия ораторски форум „Св. Климент Охридски” - 2022

03.11.2022 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

„Каква история на българите бих разказал на моите съвременници днес?” - какво мислят младите хора за историята и за делото, извършено от св. Паисий през 18 век, каква е тяхната гледна точка за нашата история – кое смятат за важно и как биха го представили на българите днес?...

Какво се случва в центъра