Четвърта публична среща по програмата „Съпричастност”

09.02.2018 г.
ThinkingMachines_harrisonmetal.com
Автор: Архангел.бг

Четвъртата публична среща по програмата „Съпричастност” ще бъде на 12 февруари от 18.30 ч. в залата на Духовно-просветния център.
Ще продължим с 2 част на беседата с о.Василий и психолозите Милена Петрова и Емилия Бойчева по темата „Работа с мислите”.
След като обсъдихме защо е необходимо да работим с мислите и да опазваме ума, а на тренингите приложихме на практика някои методи и средства за работа с мислите и се учихме как да заместваме неверните мисли с по-обективни, сега ще обърнем малко внимание на духовния живот.
Имат ли място обвиненията и самооправданията в нашия духовен живот? Какви механизми за психична защита използваме и кои от тях са дисфункционални? На тренингите ще се учим как да ги разпознаваме и да ги заменяме с адекватни решения.

Тренинг 1 – 16 февруари
Тренинг 2 – 9 март

Важно!
- Всички лекции и тренинги се провеждат от 18:30 - 20:00
- Тренингите са платени - по 12 лв. на тренинг
- Парите се събират от Ива Димитрова +359 89 882 48 49
- Препоръчителната минимална бройка за участници в тренинга е 15 души. Молим Ви да се записвате предварително.

Още по темата
Още от Какво се случва в центъра

Алтернатива, февруари 2018

14.02.2018 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

„Алтернатива” в този брой насочва вниманието ни към темата за прошката, така актуална в навечерието на Великия пост. Прошката - път към Бога и ключ към сърцето на ближния.

Проглас към Евангелието – ново културно пространство в двора на Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил” Варна

24.01.2018 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Ново пространство за срещи и общуване, място за осмисляне на православната вяра – в образи и слова, които възкресяват паметта и историята и показват, че в основата на българското самосъзнание и култура винаги е стояло Светото Евангелие.

Алтернатива, януари 2018

23.01.2018 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

В първия брой на „Алтернатива” за 2018 г. започва представянето на едно ново културно пространство в града ни – постоянната експозиция „Проглас към Евангелието”, оформена в двора на Духовно-просветен център „Св. Архангел Михаил”. Четете още (...)

Какво се случва в центъра