Четвърта публична среща по програмата „Съпричастност”

09.02.2018 г.
ThinkingMachines_harrisonmetal.com
Автор: Архангел.бг

Четвъртата публична среща по програмата „Съпричастност” ще бъде на 12 февруари от 18.30 ч. в залата на Духовно-просветния център.
Ще продължим с 2 част на беседата с о.Василий и психолозите Милена Петрова и Емилия Бойчева по темата „Работа с мислите”.
След като обсъдихме защо е необходимо да работим с мислите и да опазваме ума, а на тренингите приложихме на практика някои методи и средства за работа с мислите и се учихме как да заместваме неверните мисли с по-обективни, сега ще обърнем малко внимание на духовния живот.
Имат ли място обвиненията и самооправданията в нашия духовен живот? Какви механизми за психична защита използваме и кои от тях са дисфункционални? На тренингите ще се учим как да ги разпознаваме и да ги заменяме с адекватни решения.

Тренинг 1 – 16 февруари
Тренинг 2 – 9 март

Важно!
- Всички лекции и тренинги се провеждат от 18:30 - 20:00
- Тренингите са платени - по 12 лв. на тренинг
- Парите се събират от Ива Димитрова +359 89 882 48 49
- Препоръчителната минимална бройка за участници в тренинга е 15 души. Молим Ви да се записвате предварително.

Още по темата
Още от Какво се случва в центъра

Първи брой на сп. „Алтернатива” за 2019 г.

18.01.2019 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Какво ни пречи да пуснем Бога в живота си и защо смятаме, че това би довело да загуба на личната ни свобода?! И ако всяка нова година си пожелаваме нещо да се промени, да е по-добра от старата, не е ли логично да променим и своята гледна точка, и пътя, по който сме вървели досега?

Какво мислят младите. Ораторски форум - 2018 (2)

31.12.2018 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Отглас от втория финал на Младежкия ораторски форум (с видеозапис на четири от речите). Финал и на проектите за тази година в Духовно-просветния център. С пожелание за нови срещи с младите хора през 2019-та.

Коледарско благовестие, или как се прави предложение за брак

28.12.2018 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

И тази година в Духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил” се събра коледарска дружина, да разнесе благата вест за раждането на Спасителя Христос. Но и още нещо изпълни с радост сърцата на енорията...

Какво се случва в центъра