Четвърта публична среща по програмата „Съпричастност”

09.02.2018 г.
ThinkingMachines_harrisonmetal.com
Автор: Архангел.бг

Четвъртата публична среща по програмата „Съпричастност” ще бъде на 12 февруари от 18.30 ч. в залата на Духовно-просветния център.
Ще продължим с 2 част на беседата с о.Василий и психолозите Милена Петрова и Емилия Бойчева по темата „Работа с мислите”.
След като обсъдихме защо е необходимо да работим с мислите и да опазваме ума, а на тренингите приложихме на практика някои методи и средства за работа с мислите и се учихме как да заместваме неверните мисли с по-обективни, сега ще обърнем малко внимание на духовния живот.
Имат ли място обвиненията и самооправданията в нашия духовен живот? Какви механизми за психична защита използваме и кои от тях са дисфункционални? На тренингите ще се учим как да ги разпознаваме и да ги заменяме с адекватни решения.

Тренинг 1 – 16 февруари
Тренинг 2 – 9 март

Важно!
- Всички лекции и тренинги се провеждат от 18:30 - 20:00
- Тренингите са платени - по 12 лв. на тренинг
- Парите се събират от Ива Димитрова +359 89 882 48 49
- Препоръчителната минимална бройка за участници в тренинга е 15 души. Молим Ви да се записвате предварително.

Още по темата
Още от Какво се случва в центъра

Алтернатива, май 2018

15.05.2018 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Излезе от печат майският (223) брой на „Алтернатива”. Много от статиите в него са свързан с две свети личности, чиято памет честваме през този месец – св. Константин Велики и св. цар Борис-Михаил, наречени от Църквата равноапостолни за ревността им и за вярата...

Седма публична лекция от програмата „Съпричастност”

15.05.2018 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

Има ли връзка между личност и поведение? Даваме ли си сметка за нашето поведение в различни ситуации? Забелязваме ли, че нашите реакции доста често са далече от конструктивното действие? Възможна ли е промяна? Първи тренинг - 18 май, 18.30 ч.

Неделното училище закрива учебната година

12.05.2018 г. | Архангел.бг | Какво се случва в центъра

В неделя, на 13 май, Неделното училище „Кандилце” при храмовете „Св. Николай Чудотворец” и „Св. Архангел Михаил” закрива своята учебната година. След св. Литургия в храм „Св. Николай” и освещаването на новите икони на Пресвета Богородица.

Какво се случва в центъра